' kremfresh on my mind // Om meg

Om meg

Heisann!

Velkommen til bloggen kremfresh. En side hvor jeg vil dele mine beste oppskrifter på kaker, desserter og bakevarer så ofte jeg kan. Jeg har også noen tips og triks i ermet, og jeg skal sørge for å dele disse med dere i ny og ne.

 

Jeg forsøker å lage mine egne oppskrifter så ofte som mulig, og hensikten med bloggen er å la dere få lov til å ta del i disse oppskriftene. Jeg er opptatt av smakssammensetninger og liker å lage kaker med forskjellig tekstur og oppbygging. Håpet er å få flere der ute til å dele min lidenskap til å bake og å prøve seg på kjøkkenet selv.

 

Har du noen tilbakemeldinger til noe av det jeg skriver, om det er en forslag til oppskrift, ris og ros, eller bare det at du vil si hallo så ønsker jeg deg velkommen til det! Kontakt meg ved å legge igjen en beskjed under bakepostene, eller “Kontakt meg” fanen som du finner i menyen.

 

Litt om meg:
Jeg studerte flere år i Bournemouth, England, men bestemte meg ved endte studier å flytte hjem til bittelille Oslo, Norge. Likevel skulle det ikke mange 17.mai til før jeg plutselig traff på kjæresten og samboeren min Damon, fra Australia. En trekvart ostekake og litt sjampanje var det som skulle til for å få oppmerksomheten hans.

🙂

Til vanlig er det baking som står på agendaen, men for at kakene ikke skal legge seg som svære bilringer rundt magen må jeg være litt aktiv også.

Jeg er ganske glad i idrett og i naturen. Jeg spiller basketball for Vålerenga (ære være) året rundt, og om vintern er det langrenn og snowboard som gjelder.
Fotografi er også noe jeg brenner for, og så matglad som jeg er blir det mye matfotografering, spesielt når vi er ute og reiser. Når vi er ute og reiser blir jeg veldig inspirert av lokale ingredienser. Til tider vil du oppdage at jeg har mange referanser til reisene i bakingen, og jeg vil prøve å få det frem i bildene jeg tar.

 

For å betale for mel, sukker, smør og egg må jeg jobbe, og til daglig jobber jeg innen forretningsutvikling og markedsføring av digitale medier. Jeg elsker å jobbe med sosiale medier, og synes den kunnskapen jeg har via jobben er en fin mulighet til å formidle min interesse for baking.

 

Hele Norge baker:
Du har kanskje allerede fått med deg vårens største TV-program Hele Norge baker? Et program med 12 deltagere som konkurrerer om å bli Norges beste amatør-baker, og jeg har vært så heldig å få lov til å være med i konkurransen!

 

Programmet gikk på TV3 våren 2013, men om du ikke fikk det med deg finnes det tilgjengelig helt gratis på TV3 sine nettsider.
Tusen takk for at du tar deg tid til å lese mitt lille hjørne av den store vide internett-verda , og jeg håper du vil fortsette å lese om hva jeg baker i fremtiden.

 

God bakedag!

 

Anne

 

Enjoying the summer

Festival + sommer= best i hele verden

 

 

Social media on my mind